İSTANBUL / SULTANBEYLİ - Hasanpaşa İlkokulu

Haz

Milli Eğitim Bakanlığı ile Yeşilay Cemiyeti'nin ortaklaşa yürüttüğü, çocuk ve gençlerimizin bağımlılıklara karşı farkındalığını arttırmak amacıyla her yıl düzenlenen  "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması"nda bu yıl okulumuz  4-D sınıfı öğrencilerinden Ceylin METE edebi eser alanında okul, ilçe ve il 1.liğine, 4-A sınıfı öğrencimiz Ahmet Sefa GÜLBAŞ ise görsel eser alanında okul ve ilçe 1.liğine layık görülmüştür. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ekm

Hasanpaşa İlkokulu 4/F sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Nurcan KORKMAZ KARATAŞ rehberliğinde Sultanbeyli'de açılan kitap fuarını ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz ziyaretleri sırasında fuarda bulunan yazarlarla sohbet edip,kitaplarını imzalattılar. Bir kitabın nasıl yazılabileceği hakkında yazarımızdan bilgiler aldılar.