İSTANBUL / SULTANBEYLİ - Hasanpaşa İlkokulu

Mrt

Hasanpaşa İlkokulu Çocuk Kulübü Yönetim Kurulunun aldığı karar gereği, Hasanpaşa İlkokulu Çocuk Kulübü Olağan Genel Kurul toplantısı 21 Mart 2024 Perşembe günü saat 14.30'da okulumuzun konferans  salonunda yapılacaktır.

Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi bekler, toplantıya katılmanızı rica ederiz.

Şbt

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA BİLSEM ÖN DEĞERLENDİRME SINAVINA GİRECEK OLAN ÖĞRENCİ VELİLERİMİZİN GİRİŞ BELGELERİNİ ALMAK İÇİN SINIF ÖĞRETMENİ YA DA OKUL İDARESİ İLE İLETİŞİME GEÇMELERİ GEREKMEKTEDİR.

Ekm

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunun aldığı karar gereği, Hasanpaşa İlkokulu Müdürlüğü Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul toplantısı 20 Ekim 2023 Cuma günü saat 13.30'da okulumuzun konferans  salonunda yapılacaktır.

Okul Aile Birliği Genel Kurulumuz, halen yürürlükte olan Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği (9 Şubat 2012 tarih ve 28199 Sayılı Resmi Gazete) esasları çerçevesinde gerçekleşecektir.

Nis

İlimizdeki afet  risklerinin azaltılması için amaç,  hedef  ve eylemlerin  yer aldığı  bir  plan  olan  İl Afet Risk  Azaltma  Planı  (İRAP)  hazırlanarak Valilik  oluru ile  uygulamaya  alınmış ve  erişiminin  mümkün  kılınması  amacıyla  AFAD'ın web sitesinde (https://istanbul.afad.gov.tr/irap-istanbul-il-afet-risk-azaltma-plani-yayinlandi)  yayınlanmıştır.